keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Päivityksiä

Juhlavuoden blogi on saanut uusia lukijoita ja olemme saaneet lisää tarinoita menneiltä vuosilta. Vuoden kuluessa pöyhimme myös arkistoja ja sen ansiosta kuvaukset tapahtumista sekä seuran muusta toiminnasta tarkentuvat.

Viimeisimmät päivitykset on tehty julkaisuihin Historiaa, osa 1: Seuran alkuvuodet sekä Historiaa, osa 3: Kisapursi. Kisapurren nimeämisestä oli eri lähteissä hieman poikkeavaa tietoa ja seuran vuosikertomuksessa mainitut asiat on nyt liitetty Kisapurren historiasta kertovaan julkaisuun.

Mitä enemmän saamme teitä kisalaisia osallistumaan juhlavuoden blogin "rakentamiseen", sitä paremman kuvan Kisan monipuolisesta historiasta saamme koottua.

Kiitos kaikille jo osallistuneille ja rohkeasti muutkin mukaan kokoamaan seuran historiaa! Pienetkin tarinat ja muistot otetaan vastaan. Ne voi lähettää esim. sähköpostitse osoitteella: lievestuoreenkisa@gmail.com

Tässä lisäksi vielä muistelutapahtumassa käytetty haastattelurunko, jonka kysymyksiä apuna käyttäen voit muistella omaa Kisa-historiaasi:

1. Nimi
2. Henkilöhistoria pääkohdittain (missä syntynyt, (ikä), milloin tullut Lievestuoreelle, työura…)
3. Miten, milloin ja miksi mukaan Kisan toimintaan
4. Muistelua Kisasta, omasta lajista, mahd. kilpailumenestyksestä, ajankuvaa, millaista silloin oli, esim. varusteet, varainhankinta ym. kilpailumatkoista, luottamustehtävistä seurassa, hauskoja sattumuksia, kommelluksia, pettymyksiä, Kisan ja harrastuksen merkityksestä itselle ja Lievestuoreelle, itselle tärkeä henkilö seurassa (valmentaja, kannustaja, puheenjohtaja…) onko edelleen mukana toiminnassa tai seuraako Kisan toimintaa
5. Mitä muuta muistuu mieleen, onko jotakin, mitä erityisesti haluat vielä kertoa


Vuosikertomuksesta vuodelta 1990. Loppuvuodelle oli luvassa mm. pikkujouluiltamat Laukaanhovissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti