torstai 17. elokuuta 2017

Tunnelmia Kisakarnevaalista

Säänkin puolesta monipuolinen Kisakarnevaalipäivä vietettiin lauantaina 5.8. Päivän aloittivat lentopallopelit satamassa ja Liisan Hölkkä kylän raitilla.

Hölkkä oli osa Koko Suomi Kiittää hanketta ja sen hengessä reitti suunniteltiin kulkevaksi Männikön palvelutalon kautta. Palvelutalon aulaan pystytettiin kisakatsomo ja kilpailijoille mehutankkauspiste. Yksilökisassa miesten sarjan voiton vei Otto Heimonen ja naisten sarjassa Tuija Manninen. Hupailu-joukkuesarjan voitti Mikon Klaani. Muut mukana olleet joukkueet: Lievestuoreen Yrittäjät, Kisan Pallotytöt ja Kisa Pirkot. Hupailusarjan joukkueet olivat pukeutuneet karnevaalihengessä ja kylän raitilla nähtiin värikästä sakkia.

Pallotytöt

Lentopallokaksinpelien voiton vei Valkolan pojat (Tero ja Mika Arkko). Toiseksi tuli VETI (Veli-Matti Ylikangas ja Timo Vehviläinen).
Sekapelit voitti Sekalainen setti (samaiset Arkon pojat, Seija Launonen ja Tanja Suoninen), toiseksi tuli Leppä (Jukka Seppälä, Mikael Paahto, Maarit Seppälä ja Ulla Bruce).

LiisanHölkän osallistujat palkittiin Kisa-näyttelytilassa, jossa näyttely oli auki karnevaalin ajan klo 10-14. Näyttelyssä kävi karnevaalipäivänä iso joukko vieraita. Eikä vähiten siksi, että Matti Turunen oli organisoinut 1960- ja 70-luvulla pesäpallotoiminnassa mukana olleiden tapaamisen Kisakarnevaalipäivälle.



Kisa-näyttely oli auki myös Kisakarnevaalipäivänä

 Näyttelystä kuvattu video alla.


Karnevaalipäivänä oli myös mahdollisuus pelailla jalkapalloa satamassa ja torilla pääsi osallistumaan frisbeegolf-puttikisaan.

Pesäpallopeli alkoi klo 14 ja Kisan vastustajaksi saapui Muhoksen Pallosalamat. Kuvia ja peliraportit Kisan peleistä voi käydä katsomassa kotisivuilta. Pelilinkkiä klikkaamalla pääsee aina kyseisen pelin raporttiin ja kuviin.

Ilta jatkui Liisan Pubissa jatkoilla Kisa-tietokilpailun merkeissä.

Kiitos mukana olleille ja järjestelyihin osallistuneille!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti