torstai 13. huhtikuuta 2017

Kisan lajit esille juhlavuoden aikana

Lajien kirjoa


Kisan historian varrelta löytyy monenlaisia vaiheita ja lajit ovat tulleet ja menneet. Uusien lajien takaa löytyy yksi tai useampi aktiivi, joka omalla panostuksellaan saa aikaan sen, että lajin pariin saadaan harrastajia ja riittävät resurssit (välineet, tilat.. jne.). Yleinen ilmapiiri ja menestyneet sekä karismaattiset urheilijat Suomessa ja maailmalla vaikuttavat lajien suosioon myös paikallisesti. Oheiseen listaan on koottu lajeja, joissa on vuosien varrella ollut harrastajia ja kilpailijoita Kisan nimissä
(painonnosto lisätty 18.4.17).

Puuttuuko listalta mielestäsi joku laji? Kommentoi tämän kirjoituksen alla olevaan kommenttikenttään tai lähetä viesti: lievestuoreenkisa@gmail.com

Juhlavuoden aikana nostamme esiin vain joitakin lajeja, joita seuran nimissä on harrastettu. Tähän mennessä on mainittu mäkihyppy, soutu sekä nykyisistä lajeista boccia sekä salibandy. Onko joku laji, joka mielestäsi ansaitsee erityistä huomiota? Vinkkaa siitä meille, niin pengomme arkistoja :)

Huhtikuu on lentopallokuukausi


Huhtikuu on juhlavuoden lentopallokuukausi, joten seuraava lajikatsaus kertookin Kisan lentopallohistoriasta. Jos sinulla on muistoja tai tarinoita lentopallokentiltä, lähetä jutut sähköpostilla (lievestuoreenkisa@gmail.com) tai kommentoi blogiin!

Lentopallokuukausi sai juhlavan alun, kun Kisan naiset ottivat mestaruuden lentopallon Keski-Suomen sarjassa. Peliraportti luettavissa seuran kotisivuilla.


p.s. Jos blogin kommentointikenttä ei näy, klikkaa tästä, tai bloggauksen otsikosta, jolloin sivu aukeaa uudelleen ja kommentointikenttä ilmestyy sivun alareunaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti