maanantai 30. tammikuuta 2017

Muistatko?

Kiitos teille kaikille blogikirjoituksiin, valokuviin ja muisteluihin liittyvästä palautteesta! Päivitän sisältöä sen mukaan, kun saan täydennettävää tai korjattavaa esimerkiksi nimien ja päivämäärien osalta.

Kisapurren tarinalla on jo yli 600 katselukertaa ja siihen liittyykin viimeisin viesti, jonka sain. Kisapurren nimeämisestä/nimen keksimisestä on kaksi erilaista versiota. Julkaisussa Lievestuoreen Liisa ja muita tarinoita (2005) mainitaan, että puheenjohtajana tuolloin toiminut Eino Marttinen keksi Kisapurren nimen. Matti Töllinen taas muistaa nimeämisestä järjestetyn kilpailun, jossa saatiin peräti kaksi "Kisapursi" nimiehdotusta. Päivitin Kisapurren tarinaa koskevan blogikirjoituksen tältä osin.

Saataisiinko kerättyä lisää muistikuvia siitä, miten Kisapursi sai tuon tunnetun nimensä ja millainen palkinto oli nimeämiskilpailussa? Kommentoi tämän tekstin alle tai sähköpostilla: lievestuoreenkisa@gmail.com

Olen pyytänyt muistoja myös Kisapurrella esiintyneiltä artisteilta. Ensimmäiseksi vastaamaan ehti Katri Helena, joka totesi, että ihania kesälavoja oli paljon -60 ja -70 -luvuilla: "Muistilokeroista ei millään löydy kaikista niistä erillistä muistikuvaa. On vain todettava, että noilla vuosikymmenillä elettiin tanssilavojen kulta-aikaa ja oli mukavaa laulaa innokkaille, iloisille tanssijoille!"

Sunnuntaina 5.2. on oiva mahdollisuus täydentää jo kirjattuja muistoja, sekä koota muistoja tulevia blogikirjoituksia varten. Tervetuloa Lievestuoreen kansalaisopistolle klo 13.30 alkaen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti